1. Cekuh 7 iris, inan kunyit 7 iris, gamongan 7 iris, musi 7 biji, muncuk majakana 7 muncuk, temu ireng 4 iris, ginten 7 biji, mica 7 biji, bungan mawa, haras mawon, klembak kasturi, sindrong genep, aduk, ulig alus pulungpulung cara pil.
2. Dodol basan ubad : klabet, tingkih, ginten putih, cekuh, don delem, akah prewastu, baas mes, ulig anggon dodol.
3. Dodol ampo : tanah ampo nyahnyah anggon dodol
4. Dodol asem : lunak anggon dodol
5. Dodol lenge : lenge anggon dodol mabungkus don jagung
6. Segara Gunung : batun delima, temu-temu meiris, nyuh metunu, magobed, gula, arak, berem, campur wadahin tangkih
7. Nasi Pradnyan : nasi pusuh ( nasi sing mearu ) adukin lengis, bawang goreng, kesuna goreng, uyah adukan wadahin ceper
8. Huntal-huntalan : don sembung, don pule, don pancersona, don kesimbukan, don selasih, don myana ireng, uyah areng ulig alus, pulung-pulung cara pil
9. Sad Rasa : bun kantawali, uyah, muncuk delima, lunak, ulig alus wadahin takir
10. Jaja Pradnyan : kukus injin, ketan, kembang delima, nyuh meiris, bawang goreng, uyah
11. Gegilutan : muncuk don bekul 21 metugel benang selem, mica putih 21 biji
No comments:
Post a Comment